Ban tours je službena putnička agencija:
          

  Službena agencija HTS

  Konferencija za novinare u prostorijama Hrvatskog teniskog saveza,
  održana u srijedu 17.10.2018. godine
  ...Hrvatski teniski savez osigurao je za susret u Lilleu dovoljan broj ulaznica za sve navijače, mislim da nitko od njih neće ostati bez ulaznice. Prodaja je počela u ponedjeljak u 12 sati preko Dekoda, na www.ulaznice.hr, a dogovorili smo i suradnju s Ban Toursom, turističkom agencijom koja je naš novi partner i nudi aranžmane za finale Davis Cupa. Tribina koju smo osigurali bit će najbliže našim igračima, vjerujem se da će igrači osjetiti podršku, kao što je bilo u Zadru kada su svi igrači istaknuli da bi bez navijača bilo znatno teže. Nećemo biti brojni, ali možemo biti glasni - rekao je Galić i dodao:

  Prema propisu ITF-a, imamo 10 posto kapaciteta stadiona, 2.600 ulaznica. Cijene ulaznice odredio je Francuski teniski savez, ITF ih je prihvatio, vjerojatno su više prilagođene standardu u Francuskoj nego našem, ali na to nismo mogli utjecati. Imamo prebilježbe preko naših klubova, a do sada smo otprilike prodali oko 700 ulaznica. Osigurali smo dovoljan broj, potrudili smo se zauzeti što bolje pozicije, a da cijena ipak bude razumna.

  Organizirali smo charter let, izravna linija za Lille, osigurali smo smještaj u hotelu. Cijena aranžmana s charter letom i hotelom od četiri zvjezdice kreće se oko 6.500 kuna. Imamo osigurane i ulaznice, ali prodaju se zasebno od aranžmana jer svatko bira koju kategoriju ulaznica želi - dodao je Pavle Marković, direktor razvoja Ban Toursa.

  Javnosti su predstavljeni i naši najperspektivniji mladi igrači Antonia Ružić i Mili Poljičak, oboje sa završetkom na prvom mjestu na europskoj rang-listi - Antonia je nedavno osvojila Tennis Europe Junior Masters u uzrastu do 16 godina u Reggio Calabriji, dok je Mili prvi Europljanin u konkurenciji do 14 godina.

  Osjećaj je super. Puno mi znači to što sam prva u Europi, to mi je velik motiv za još veći rad - rekla je 15-godišnja Čakovčanka uz posebnu zahvalu roditeljima, trenerima i sponzorima.

  Jako mi je drago zbog Antonije što je prva, jer po sebi znam koliko je to teško. Ovo mi je bila najbolja sezona u karijeri, a broj 1 na kraju sezone mi je veliki poticaj za dalje - rekao je Mili koji je kao svog uzora izabrao Rafaela Nadala, a posebno je naglasio zahvalnost Mati Paviću.

  Njegov otac mi je trener, zbog njega sam počeo igrati tenis. Mate mi je stvarno puno pomogao u karijeri - rekao je na kraju 14-godišnji Splićanin.
  Copyright © 2012 Ban tours
  BAN TOURS, Kaptol 11, Zagreb, Telefon: 01 48 14 808, Fax: 01 48 14 677, e-mail: bantours@bantours.hr
  Radno vrijeme: ponedjeljak - petak od 8 do 16 sati

  Poslovnica ZRINJEVAC, Trg Nikole Šubića Zrinskog 1, Telefon 01 48 81 800, Fax: 01 60 57 480, e-mail: poslovnica@bantours.hr
  Radno vrijeme: ponedjeljak - petak od 8 do 18 sati, subotom od 9 do 13 sati

  YACHTING BAN TOURS
  Nautička baza ROGOZNICA, Marina Frapa, Uvala Soline 1, 22203 Rogoznica - Telefon: 022 559 741, Fax 022 557 890
  e-mail: yachting@bantours.hr 

  bantours.hr koristi kolačiće (cookie) više...