Ban tours je službena putnička agencija:
           
  • Hoteli
  • Privatni smještaj
  Ništa se ne može mjeriti s užitkom prvog jutarnjeg skijanja niz netaknutu snježnu padinu, dok gotovo bestežinski letimo u savršenom skladu s prirodom i padinom oko nas.

  Zima 2016

  Dragi ljubitelji skijanja i dragi prijatelji Ban toursa,

  Brzo je prošla još jedna godina i nalazimo se pred vratima još jedne skijaške sezone i svih uzbuđenja i radosti koje zimski odmor nosi sa sobom. Ljubitelj skijanja godišnje doživljava barem dva ispunjujuća odmora, zimski i ljetni, ali svake godine ponovno možemo ustvrditi da se ništa ne može mjeriti s užitkom prvog jutarnjeg skijanja niz netaknutu snježnu padinu, dok gotovo bestežinski letimo u savršenom skladu s prirodom i ljudima oko nas.

  Ponosni smo na već nadaleko poznatu Ban toursovu skijašku bazu na talijanskom Kronplatzu, gdje smo i ovoga puta za Vas rezervirali pregršt provjerenih hotela i apartmana, te pripremili projekt Ban toursove škole skijanja, koja će i ove zime okupiti stotine malih i velikih skijaša, od početnika do profesionalaca.

  Ako već niste, nikada nije kasno da i Vi postanete članom iskusnog Ban toursovog ski teama, osjetite atmosferu zimskih radosti i uživate u zimskim sportovima barem onoliko koliko smo mi uživali pripremajući brošuru koja je pred Vama. Obratite nam se s povjerenjem i odaberite iz naše ponude najbolje za sebe, svoju obitelj i prijatelje.

   Vaš Bantours ski team


  • Hrvatska škola skijanja
  • Korporativno skijanje
  Copyright © 2012 Ban tours
  BAN TOURS, Kaptol 11, Zagreb, Telefon: 01 48 14 808, Fax: 01 48 14 677, e-mail: bantours@bantours.hr
  Radno vrijeme: ponedjeljak - petak od 8 do 17 sati

  Poslovnica ZRINJEVAC, Trg Nikole Šubića Zrinskog 1, Telefon 01 48 81 800, Fax: 01 60 57 480, e-mail: poslovnica@bantours.hr
  Radno vrijeme: ponedjeljak - petak od 8 do 20 sati, subotom od 9 do 13 sati

  YACHTING BAN TOURS
  Nautička baza ROGOZNICA, Marina Frapa, Uvala Soline bb, Telefon: 022 642 156, Fax 022 557 890,
  e-mail: yachting@bantours.hr 
  Nautička baza KAŠTELA, Marina Kaštela, Franje Tuđmana 213, 21213 Kaštel Gomilica
  e-mail: yachting@bantours.hr