Ban tours je službena putnička agencija:
            
   
  • Hoteli
  • Privatni smještaj
  Ništa se ne može mjeriti s užitkom prvog jutarnjeg skijanja niz netaknutu snježnu padinu, dok gotovo bestežinski letimo u savršenom skladu s prirodom i padinom oko nas.

  Zima 2015

  Dragi prijatelji skijanja!

  Zima je počela i Ban tours je za Vas pripremio vrhunsku ponudu hotelskog i apartmanskog smještaja na poznatim skijalištima.

  I ove godine Ban tours organizira poznatu Hrvatsku školu skijanja i snowboardinga i poziva Vas da ove godine naučite skijati ili unaprijedite svoje vještine, a za najmlađe nudimo jedinstven Ban toursov Ski vrtić u kojem su Vaša djeca cijeli dan na snijegu pod brižnim nadzorom pedagoški obrazovanih učitelja skijanja.

  Ban tours prati svjetske trendove u turizmu - odmore koji se baziraju na pokretu, osjećaju, doživljaju. Preporučujemo aktivni odmor - skijanje s obitelji ili prijateljima uz dobru lokalnu hranu, relaksaciju u spa i wellness centrima, te apres ski zabavu.

  Odmor na snijegu je specijalnost Ban toursa i nudimo Vam samo najbolje. Bilo da ste početnik ili iskusni skijaš u našoj ćete ponudi pronaći sve što Vam je potrebno za skijanje iz snova. Ukoliko ste željni tople domaće atmosfere u obiteljskom hotelu ili pak žudite za daškom luksuza uz spa i wellness tretmane, iz našeg ćete pažljivo odabrane ponude pronaći smještaj koji savršeno odgovara Vašim ukusima i potrebama.


  • Hrvatska škola skijanja
  • Korporativno skijanje