Ban tours je službena putnička agencija:
         

  Brazil Putovanje SAMBA  Vratili smo se s našeg puta u Brazil. Uživali smo u nogometu, atmosferi svjetskog nogometnog kupa, bili privilegirani prisustvovati otvaranju svjetskog nogometnog prvenstva 2014 u Brazilu, bili smo dio hrvatskih navijača u masi od 62.103 osobe na stadionu Arena da Sao Paulo, bodrili smo  reprezentaciju  BiH na čuvenoj Maracani u moru od  74.738 argentinskih, brazilskih i bosansko-hercegovačkih navijača.

  Ovdje možete pogledati galeriju naših i vaših fotografija s putovanja u Brazil.

  UPUTE ZA PREUZIMANJE FOTOGRAFIJE: 
  Na označenom malom prikazu otvorene fotografije kliknite desnom tipkom miša, odaberite „spremi sliku kao/save as“ i odaberite željeno mjesto na Vašem kompjuteru gdje želite spremiti Vašu sliku.     Pregledajte brošuru Brazil SAMBA online.

  UPUTE ZA PREUZIMANJE BROŠURE:
  Prilikom njenog pregleda, brošuru možete spremiti klikom na strelicu koja se nalazi u donjem desnom kutu vaših ekrana
   


  "S pravom si utvaramo, obzirom na godine i iskustvo putovanja, da smo svjetski putnici. Stoga želimo odati priznanje i pohvaliti vašu organizaciju putovanja u Brazil. Ona se je očitovala u nekoliko aspekata a prije svega u odličnom načinu prijevoza i odabiru poznatih mjesta koje smo obišli u tako kratkom vremenu . 
  Posjeta tih mjesta zadovoljila je kulturološku i sociološku potrebu svih nazočnih. Obzirom na cilj putovanja bili smo posjetitelji dvije velike nogometne priredbe, otvaranje svjetskog nogometnog prvenstva i prisustvo na kultnom stadionu Marakana."

  "Zahvaljujemo na dobro organizaciji, veselom i ugodnom druženju u Brazilu. Bilo je super kao i uvijek. Veselimo se ponovnom susretu na nekom drugom putovanju."
                 
  "Ovim putem želimo Vam se još jednom zahvaliti na vrlo  profesionalnoj organizaciji  svakog detalja SAMBA putovanja tijekom kojega smo iskusili sve ljepote Brazila, njegove znamenitosti, gastronomiju, ljude  i odličnu navijačku atmosferu na stadionima u Sao Paolu i Rio de Janeiru. Za potpuni doživljaj nedostajala je samo još pobjeda naše nogometne reperezentacije…
  Svakako moramo pohvaliti sve članove BAN Tours tima, koji su u svakom trenutku bili na usluzi i spremni nam pomoći za bilo što smo trebali, možemo reći da ćemo Vašu agenciju toplo preporučiti svim našim poslovnim partnerima."  Copyright © 2012 Ban tours
  BAN TOURS, Kaptol 11, Zagreb, Telefon: 01 48 14 808, Fax: 01 48 14 677, e-mail: bantours@bantours.hr

  Radno vrijeme: ponedjeljak - petak od 8 do 16 sati


  Poslovnica ZRINJEVAC, Trg Nikole Šubića Zrinskog 1, Telefon 01 48 81 800, Fax: 01 60 57 480, e-mail: poslovnica@bantours.hr

  Radno vrijeme: ponedjeljak - petak od 8 do 16 sati  • subota od 9 do 13 sati


  YACHTING BAN TOURS
  Nautička baza ROGOZNICA, Marina Frapa, Uvala Soline 1, 22203 Rogoznica
  e-mail: yachting@bantours.hr 
   
  bantours.hr koristi kolačiće (cookie) više...